Творча робота, не дивлячись на складність, є чудовою і піднесеною працею !!!

понедельник, 31 октября 2016 г.

Тренінг ,,Виявлення та підтримка обдарованих дітей,,

Обдарованість - це  якість психіки, яка визначає можливість досягнення людиною більш високих  результатів в одному або декількох видах діяльності порівняно з іншими людьми.
Обдарованість - це якісне своєрідне поєднання здібностей, що забезпечують успішне виконання діяльності. Спільна дія здібностей, що представляють певну структуру, дозволяє компенсувати недостатність окремих здібностей за рахунок переважного розвитку інших.
- Загальні здібності або спільні моменти здібностей, обумовлюють широту можливостей людини, рівень і своєрідність його діяльності;
- Сукупність задатків, природних даних, характеристика ступеня вираженості і своєрідності природних передумов здібностей;
- Талановитість, наявність внутрішніх умов для видатних досягнень у діяльності.

Обдаровані діти - це діти, які різко виділяються із середовища ровесників високим розумовим розвитком, що є наслідком як природних задатків, так і сприятливих умов виховання.




Сьогодні Лазаренко Людмила Володимирівна провела з вчителями школи тренінг,,Виявлення та підтримка обдарованих дітей,,
При проведенні тренінгу, учасники дотримувались правил: щирість у спілкуванні, принцип ,,тут і тепер,, доброзичливе ставлення, активна участь, творчий внесок, конфеденційність, регламент. 
Дуже вдячні нашому психологу за цікаве спілкування в групах!!!

1 комментарий: