Творча робота, не дивлячись на складність, є чудовою і піднесеною працею !!!

суббота, 26 марта 2016 г.

Цікаві канікули!!!




Щоб провести цікаво канікули, потрібно не тільки грати на компьютері, а й зайнятися улюбленою творчістю.

Розмальовки каміння.Необхідно обрати гладенькі камені, вимити їх та висушити. Після цього почати розфарбовування. Для цього виеористовують акрилові фарби, деякі з успіхом використовують гуаш. Після того, як закінчили роботу, потрібно вкрити камінь лаком, який захистить малюнок. Колір стане трошки темнішим. 
Активное изображение     Активное изображение
Прикраси з намиста. Плетіння шнура з намиста. Спочатку набираємо 7 бісеринок на леску і сполучаємо їх в кільце, пропустивши леску через першу бісеринку,  Набіраєм 8-у бісеринку і протягуємо леску через 3-у. Набираємо 9-у бісеринку і пропускаємо леску через 5-у, потім – ще одну бісеринку і протягуємо леску в 7-у бісеринку . Далі набираємо 12-у бісеринку і проводимо леску через 8-у, набираємо наступну 13-у бісеринку і протягуємо леску через 10-у, потім 14-у – леска проходить через 11-у.   ШНУР ИЗ БИСЕРА – СХЕМА ПЛЕТЕНИЯ   Колье из плотного шнура    Ажурный комплект 
Плетіння шнурів з ниток. Простий спосіб плетіння.

плетение шнурков плетение шнурков
Через отвір в котушці пропускаємо кінець нитки. Під час плетіння цю нитку ми знизу затягуватимемо, підтягуючи петельки нашого шнурка. Після цього робочу нитку потрібно намотати на всі чотири скоби. Перед першою скобою розміщуємо робочу нитку, спицею або гачком захоплюємо петлю і перекладаємо її у всередину, через робочу нитку і скобу. В цьому випадку за допомогою робочої нитки утворюється нова петля. Точно також робимо і з другою петлею і далі по кругу. Час від часу підтягуємо нитку.

01 (656x700, 135Kb) 

Такий пристрій можна зробити власноруч. 

Плетіння із газетних трубочок.

 Картинки по запросу плетіння з газетних трубочок   Картинки по запросу плетіння з газетних трубочок
 Картинки по запросу плетіння з газетних трубочок   Картинки по запросу плетіння з газетних трубочок


Бажаю Вам веселих та творчих весняних канікул!!!

1 комментарий: